0

Retour en ruilen

RETOUR EN RUILEN

Wij doen er alles aan om u via onze website volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden.
U dient het artikel op eigen kosten te retourneren. Voor retour en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:

Ruilen
De artikelen die u via Carola van Benthum heeft gekocht kunnen zonder opgaaf van reden worden geruild. Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in een andere maat (indien voorradig). U stuurt de kleding en accessoires op uw kosten terug en Carola van Benthum stuurt op onze kosten de geruilde kleding en accessoires naar u terug.

De kleding en accessoires kunnen geruild worden mits :
u hier voorafgaand via e-mail melding van heeft gemaakt aan Carola van Benthum
het ruilen plaatsvindt binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling
de kleding en accessoires nog in originele staat van verzending zijn, de kleding en accessoires dienen ongedragen, ongewassen en met alle aangehechte of aangebrachte kaartjes, labels of stickers in de originele verpakking terug gestuurd te worden.
het risico van het retourneren (verzenden) ligt geheel bij de klant.

Retourneren
Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent over de bestelling, dan kunt u deze of een gedeelte daarvan op uw kosten retourneren (binnen 7 dagen). Zodra Carola van Benthum alles in goed staat (onbeschadigd en compleet) heeft ontvangen zal Carola van Benthum het bedrag terugstorten op het rekeningnummer van de klant. Het enige wat Carola van Benthum in mindering zal brengen zijn de eerste gemaakte verzendkosten.

Outlet
Artikelen gekocht in de outlet kunnen niet geruild of geretourneerd worden.