0

Informatie

SHOPPENMOGELIJKHEDEN TIJDENS DE LOCKDOWN

Heb je hulp nodig bij het shoppen? Bel, app, mail me gerust! Dan kijk ik samen met je mee en geef ik je persoonlijk advies zoals je van mij gewend bent. Samen staan we sterk!
*Shop online www.carolavanbenthum.nl
*Pas-tas: bestel meerdere items, pas deze thuis en stuur terug of laat ophalen waarvoor je niet hebt gekozen.
*Je kunt achteraf betalen.
*Je kunt je bestelling op afspraak ophalen of laten opsturen.
*Woon je in de buurt van Boxmeer dan kan ik je bestelling zelf komen bezorgen en je evt. nog advies geven aan de deur.

* Ik ben bereikbaar op 06-13490293 en via info@carolavanbenthum.nl.

PRIJZEN

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief handeling- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Alle aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Artikelen die niet op voorraad zijn, kunnen niet worden besteld. Hierbij geldt op = op. U betaalt de prijs die op het moment van bestellen op de website www.carolavanbenthum.nl staat vermeld.

BETALING

U dient uw bestelling vooruit te betalen. U kunt betalen met iDEAL (gratis). Betaal direct online via het iDEAL systeem van Rabobank, SNS bank, ABN Amro of de Postbank. U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling per bank/giro. U betaalt dan vooruit d.m.v. een normale bankoverschrijving of via internetbankieren op rekeningnummer IBAN NL89INGB0650706331. De bestelling wordt gemiddeld binnen zeven werkdagen verzonden, nadat de betaling is ontvangen.

VERZENDKOSTEN

Voor verzending van de kleding en accecoires breng Carola van Benthum verzend en administratie kosten in rekening.
Er is 1 tarief aan administratie en verzendkosten ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt. Afhankelijk van het volume en aantal van uw bestelling versturen wij dit in een envelop of in een pakket. De dag voorafgaand aan de verzending zullen wij u hiervan op de hoogte brengen zodat u hier rekening mee kunt houden.
Persoonlijk afhalen in de zaak op steenstraat 62 te Boxmeer is ook mogelijk er worden dan uiteraard geen verzendkosten in rekening gebracht.
Verzending op een andere wijze is niet mogelijk.

LEVERING

Uw bestelling wordt gemiddeld binnen zeven werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Bij het online gaan van nieuwe collecties kan het zijn dat de levertijd iets uitloopt.
Over de ontvangst van uw betaling en de verzending van uw bestelling wordt u per e-mail geïnformeerd.Wij doen alleen zaken met gerenommeerde verzendbedrijven. De verzending van uw bestelling vindt plaats onder volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is Carola van Benthum niet aansprakelijk.

ANNULERING

Carola van Benthum accepteert een annulering op welke tijd dan ook voorafgaande aan verzending. Zodra een product echter is verzonden, kan Carola van Benthum een annulering niet meer accepteren.

VRAGEN / KLACHTEN

Carola van Benthum streeft naar tevreden klanten. Wanneer u vragen of klachten heeft over de diensten en/of producten van Carola van Benthum, dan wordt Carola van Benthum daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht. Voor contact mail naar info@carolavanbenthum.nl We streven ernaar om u te antwoorden binnen 24 uur na ontvangst van de klacht. Wanneer een voorval om nader onderzoek vraagt, dan zullen wij u laten weten hoe e.e.a. verloopt. In alle gevallen zullen wij onze uiterste best doen om de klacht z.s.m. op te lossen.
Klachten worden tot 1 maand na aanschaf van een artikel in behandeling genomen.