0

Nieuws

22 februari 2024

Model Casting oproep!

Modellen gezocht!
Altijd al gedroomd om een dag een model te zijn? Dan is dit jouw kans! Ben jij of ken jij iemand die enthousiast is om model te staan voor een fashion shoot? Ben je tussen de 20 en 75 jaar oud, is je maat tussen 36 en 44 en ben je minimaal 168 cm, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze model casting shoot op:
vrijdag 22 maart tussen 17:00 en 21:00 uur, bij Carola&Co in de winkel.

Diversiteit in modellen
We zijn erg enthousiast om samen te werken met vrouwen van alle achtergronden, maten en leeftijden of je nu wel of geen professionele modellenervaring hebt. We geloven dat elke vrouw met de juiste outfit en uitstraling haar kracht kan laten zien. Ervaring voor de camera is geen vereiste, maar een open houding wordt wel op prijs gesteld.

Ben jij degene die we zoeken?
Je kunt je aanmelden tot 15 maart door je naam, leeftijd, foto, maat en lengte te sturen naar: info@carolavanbenthum.nl, of kom langs in de winkel.
Voor onze collecties streven we naar meer diversiteit onder vrouwen, zowel jong als oud, slank en volslank. We willen laten zien dat de collecties van Carola van Benthum geschikt zijn voor vrouwen van verschillende achtergronden en lichaamstypes.

Professionele fotografie
We werken samen met Imke Panhuijzen, een professionele modefotografe, en we zullen ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de casting. Als je wordt uitgenodigd voor de casting, zullen we enkele mooie beelden van je maken. Op basis van de castingdag selecteren we de modellen die
het beste passen bij onze volgende modeshoot.

Fashion shoot voorjaar-zomer 2024
Wat kun je verwachten? Je ontvangt enkele bewerkte foto's van de casting shoot. Als je wordt gekozen voor de fashion shoot, ontvang je daarvoor een kleine vergoeding en natuurlijk enkele prachtige beelden van jezelf. Mooie foto's gegarandeerd, die je ook krijgt toegestuurd. Wie weet selecteren we jou voor de fashionshoot, die in april plaatsvindt. Zie alvast wat foto`s van het moodboard van de ontwerpen uit de collectie die we dan gaan fotograferen.

Modellenbestand
Als je geïnteresseerd bent, kunnen we je opnemen in ons modellenbestand, zodat we in de toekomst weer een beroep op je kunnen doen voor een fashion shoot of modeshow.
Doe mee en laat je kracht zien!
We kijken er ontzettend naar uit om je te ontmoeten en samen te werken!

06 februari 2024

Design outfit op maat

Creëer samen met Carola van Benthum je eigen design outfit

Wist je dat het bij Carola van Benthum mogelijk is om je eigen op maat gemaakte design outfit te maken? Naast de bestaande collecties, is het ook mogelijk om een outfit volledig op maat te laten maken. Of je nu een bruidsjurk wilt voor jouw grote dag, een elegante outfit zoekt voor een speciale gelegenheid of een stijlvolle set wilt dragen als gast op een bruiloft, ik sta klaar om je te adviseren.

Het proces
Vervolgens maak ik een ontwerp dat nauwkeurig is afgestemd op jouw lichaamstype en persoonlijke smaak. Met hoogwaardige stoffen, materialen en vakmanschap wordt jouw unieke outfit met veel zorg en aandacht gemaakt.

Na het vaststellen van het ontwerp worden de stoffen, kleuren en details die jouw outfit uniek zullen maken geselecteerd. Daarna maak ik een patroon op maat en maak ik volledig met de hand jouw outfit. Tijdens het hele proces houd ik je op de hoogte van de vorderingen, zodat je betrokken blijft bij het creëren van jouw droomoutfit.

Het resultaat? Een prachtige, op maat gemaakte designoutfit die perfect past en jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Je zult stralen en je zelfverzekerd voelen op elk evenement waar je deze outfit draagt.

Maak vandaag nog een afspraak voor een personal shopping sessie en ontdek de mogelijkheden om jouw droomoutfit werkelijkheid te laten worden.

12 januari 2024

Personal Shopping

Nieuw: personal shopping op woensdag
Groot nieuws! 2024 wordt een jaar vol veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Meer aandacht voor mijn persoonlijke passies, trouw blijven aan mezelf en meebewegen met veranderingen die op mijn pad komen. Dit betekent extra ruimte voor creativiteit, inspiratie én persoonlijke aandacht!
Daarom is vanaf februari de winkel iedere woensdag exclusief geopend voor personal shopping op afspraak, op de andere dagen hanteren we de bekende openingstijden. De resterende tijd besteed ik aan mijn grote passie voor schilderen en ontwerpen.

Toen in coronatijd de deuren van de winkel moesten sluiten, hebben we ons gericht op personal shopadvies. Het bleek een schot in de roos! Daarom komt het personal shoppen vanaf februari weer terug. Tijdens een personal shopsessie komen er geen andere klanten in de winkel. We hebben alle tijd voor het geven van persoonlijk stylingadvies of advies voor een op maat gemaakte outfit. Kom alleen of samen, en profiteer van de persoonlijke aandacht die je krijgt.
Klik op de onderstaande link, controleer de beschikbaarheid en maak gemakkelijk en snel een afspraak.
Voor vragen of meer informatie, bel 06-13490293 of mail naar info@carolavanbenthum.nl

14 december 2023

Workshop glasfusing sieraad

Creëer jouw Eigen Glasfusing Sieraad!

Hoe werkt het?

Met kleine stukjes gekleurd glas maak jij of laat je door ons een prachtige combinatie samenstellen. Wij smelten dit vervolgens voor je, resulterend in een verbluffend sieraad. Het proces is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen, waardoor het een geweldige activiteit is om samen met vriendinnen of familie te ondernemen.

Maak snel je keuze!

1. Workshop in het atelier:

- Maak zelf je glasfusing sieraad tijdens een korte workshop in onze winkel op afspraak.
- Het sieraad kun je aan het einde van de workshop meteen meenemen.
- Wij zorgen ook voor koffie en of thee met wat lekkers.

2. Custom-made:

- Laat ons een sieraad maken volgens jouw kleur- en ontwerpvoorkeuren.

- Klaar binnen 24u zodat je snel van jouw unieke stuk kunt genieten. Te bestellen voor de kerst t/m 22 december

3. Cadeau:

- Geef een miniworkshop cadeau, middels een leuk verpakte cadeaubon.

- Bestel een kant-en-klaar sieraad op kleur voor iemand speciaal.

4. Groepsworkshops:

- Reserveer een workshop voor maximaal 4 personen, inclusief een drankje en lekkers.

Praktische Informatie:

-Kosten: € 20,- per persoon per sieraad of €35,- pp voor 2 sieraden.
-excl ketting, deze zijn wel te koop voor €10,- per stuk
-evt. een set oorbellen is ook mogelijk.

Of je nu een uniek cadeau voor een dierbare zoekt of gewoon jezelf wilt verwennen, deze workshop biedt de perfecte gelegenheid om iets speciaals te maken.

08 oktober 2022

Modeshow 19 oktober 2022

We zijn zo blij dat we jullie weer kunnen verwelkomen op onze modeshow.
De show vindt plaats boven de winkel in de kunstgalerie, tevens een mooie entourage voor de collectie met daarin de dessins die afgeleid zijn van deze schilderijen.

Woensdag 19 oktober organiseren we een modeshow boven in de winkel.
In de modeshow laten we zien dat je met de collectie eindeloos kunt mixen en matchen. Casual, zakelijk of feestelijk? Het is allemaal mogelijk. Wissel één item om en je hebt meteen een heel andere look. We laten ook zien dat alle kledingstukken zijn ontworpen om een vrouwenlichaam zo mooi mogelijk te accentueren. Ook als je geen maatje 36 hebt.

datum: woensdag 19 oktober 2022
tijd:19.30u tot ongeveer 21.00u

De winkel is open tot 22.00u om nog een drankje te doen of eventueel te passen.
Graag tijdig reserveren omdat we maar plaats hebben voor 30 personen.

klik hier om te reserveren, geef even aan met hoeveel personen je wilt komen.

Graag tot ziens!

Groetjes Carola