0

Nieuws

25 mei 2021

Nieuw! Embrace collection 2021

EMBRACE | COLLECTION 2021

Hebben we op dit moment niet allemaal behoefte aan meer glans in ons leven? We willen elkaar vasthouden en omarmen, maar zijn helaas nog aan maatregelen gebonden. Gelukkig is er nu de Embrace-collectie van Carola van Benthum waarin we een hoopvollere periode ingaan. Stuk voor stuk kledingstukken die aanvoelen als een heerlijke omhelzing. Embrace every moment!

Print

Het dessin met bladprint is ontworpen door Carola van Benthum op basis van haar inkttekeningen. Deze dessins zijn verschillende kleuren en variatie verwekt in de collectie.

Bamboe

Bij de Embrace-collectie werkt Carola ook met bamboe; dit is een zachte, luchtige stof, die ontzettend prettig draagt. Van nature heeft bamboe een antibacteriële werking, waardoor je lekker fris blijft. In de zomer voelt de stof heerlijk koel. Voordeel van bamboe; deze grassoort groeit snel zonder dat er al te veel water nodig is. Daarnaast groeit het razendsnel zonder gebruik van pesticiden; wat dan weer beter is voor het milieu.

Modal

Modal is een comfortabele, luxe stof, die net zo zacht is als zijde. Om deze stof te produceren wordt gebruik gemaakt van beukenhout uit duurzaam beheerde bossen. Omdat je modal veel makkelijker kunt verven dan andere stoffen, is het een stuk duurzamer.

Eindeloos combineren:

De collecties van Carola van Benthum kun je blijven combineren. Niet alleen met de items uit de huidige collectie, maar ook met eerdere kledingstukken uit de lijn én niet te vergeten met de collecties uit de toekomst. Het is een duurzame en tijdloze collectie. Het past bij deze tijd, waarin we gedwongen een pas op de plaats zetten en meer dan ook stil staan bij de wereld om ons heen.

Nieuwe creaties

De collectie van Carola van Benthum wordt telkens aangevuld. De ontwerpster blijft je het hele seizoen verrassen met nieuwe creaties! Eén ding hebben alle items gemeen; ze zitten allemaal comfortabel. De collectie is het hele jaar door heerlijk draagbaar en staat gekleed.

24 februari 2021

Winkelen op afspraak

Wij mogen jullie eindelijk weer ontvangen in de winkel en daar hebben we veel zin in! Vanaf 3 Maart kun je een afspraak maken. Natuurlijk volgens de maatregelen en de nieuwe richtlijnen. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen kun je online een afspraak inplannen. Maak gemakkelijk en snel een afspraak. Klik op de link, check de beschikbaarheid en plan je Personal Shopping afspraak. De link vind je hier, op de site en in de biografie. https://carola-van-benthum.reservio.com

- 1 uur stylingsadvies en hulp van Carola (je kunt ook kiezen voor 2 uur achter elkaar)

- onder het genot van een goede kop koffie of thee

- keuze uit een te gekke collectie

- met mondkapje en 1,5 m afstand

- je mag met z`n tweeën komen

Heb je nog vragen of wil je meer weten over Private shopping?

Bel voor meer informatie: 06-13490293

15 februari 2021

Shoppen tijdens de lockdown

Tijdens de lockdown bieden we extra service met online shoppen. Je kunt meerdere artikelen bestellen, thuis passen en achteraf de artikelen betalen waar je voor gekozen hebt.
Wil je graag persoonlijk advies, bel me dan sta ik je heel graag te woord voor vragen en stijladvies!
Zie hieronder de mogelijkheden nog allemaal op een rijtje.
Iedereen heel veel sterkte en gezondheid in deze moeilijke tijd en help elkaar een handje.
Denk daarbij ook aan de lokale ondernemers, om ze steuntje in de rug te geven!

Heb je hulp nodig bij het shoppen? Bel, app, mail me gerust! Dan kijk ik samen met je mee en geef ik je persoonlijk advies zoals je van mij gewend bent. Samen staan we sterk!
*Shop online www.carolavanbenthum.nl
*Pas-tas: bestel meerdere items, pas deze thuis en stuur terug of laat ophalen waarvoor je niet hebt gekozen.
*Je kunt achteraf betalen.
*Je kunt je bestelling op afspraak ophalen of laten opsturen.
*Woon je in de buurt van Boxmeer dan kan ik je bestelling zelf komen bezorgen en je evt. nog advies geven aan de deur.

* Ik ben bereikbaar op 06-13490293 en via info@carolavanbenthum.nl.

05 februari 2021

Continuous

De Continuous-collectie kun je blijven combineren. Niet alleen met de items uit de huidige collectie, maar ook met eerdere kledingstukken uit mijn lijn én niet te vergeten met wat er nog aan komt. Het is een tijdloze collectie, die het hele jaar draagbaar is. Continuous past bij deze tijd, waarin we gedwongen een pas op de plaats zetten en meer dan ook stil staan bij de wereld om ons heen.

Idee achter de nieuwe collectie

Het zijn rare tijden. Of je nu wilt of niet: niemand ontkomt hieraan. De maatregelen hebben impact op ieders leven. Alsof er aan de noodrem is getrokken. Maar het is ook een tijd die inzichten met zich meebrengt. Misschien is dit voor jou wel de bevestiging om bepaalde ideeën – die je al langer hebt - door te zetten. Ik heb het in ieder geval zo ervaren.

Veel, meer en sneller – zijn woorden die de afgelopen jaren de modewereld omschreven. Grote collecties, meer aantallen, die het liefst zo snel mogelijk in de winkel lagen. Dit zorgt voor veel verspilling, je levert in op kwaliteit en laten we de korte (en stressvolle) verkoopperiodes ook niet vergeten. Als je daar dan een coronavirus overheen krijgt, dan loopt alles in het honderd.

De collecties van het betreffende seizoen worden niet verkocht, maar ze moeten hoe dan ook de deur uit, omdat er al een volgende collectie de rekken in moet. Om plek te maken, verkopen winkeliers daarom ver onder de verkoopprijs en dan hebben we het nog niet eens over de kleding die gewoon vernietigd wordt zonder dat iemand het ooit heeft gekregen. Dat is toch bizar? Het is toch geen brood dat bederft.

Dit zette mij aan het denken. Waarom moet ieder seizoen alles weer uit de winkel? Extreme seizoenen kennen we al lang niet meer. Daardoor is het perfect mogelijk om je meest favoriete items het hele jaar door te dragen. En als je kijkt naar de mode, dan zijn de veranderingen ook minimaal. Ieder merk heeft zijn eigen uitstraling, waardoor je dat ene jurkje van vorig jaar ook gewoon dit jaar kunt dragen. Je kunt het daarnaast leuk combineren tot een nieuwe look met een ander jasje of een nieuwe sjaal. En wat denk je van die heerlijke broek ‘van de winter’ met een leuk shirt kan die ook perfect in het voorjaar.

Ik heb mijn kleding altijd ontworpen met het idee dat je er veel langer plezier van hebt dan dat ‘ene seizoen’. Items van Carola van Benthum zijn altijd te combineren, comfortabel, draagbaar én van een goede kwaliteit, zodat je er lang plezier van hebt. En daar ga ik vanaf nu nog een stapje verder in. Ik ontwerp verder door op de lopende collecties, met vaker in het seizoen nieuwe items. Denk daarbij aan kleuren die terugkomen in een nieuwe collectie met daarnaast weer nieuwe dessins of kleuraccenten. Zo creëer je steeds weer leuke, vernieuwende combinaties!

Heb je hulp nodig bij het shoppen? Bel, app, mail me gerust! Dan kijk ik samen met je mee en geef ik je persoonlijk advies zoals je van mij gewend bent. Samen staan we sterk!
*Shop online www.carolavanbenthum.nl
*Pas-tas: bestel meerdere items, pas deze thuis en stuur terug of laat ophalen waarvoor je niet hebt gekozen.
*Je kunt achteraf betalen.
*Je kunt je bestelling op afspraak ophalen of laten opsturen.
*Woon je in de buurt van Boxmeer dan kan ik je bestelling zelf komen bezorgen en je evt. nog advies geven aan de deur.

* Ik ben bereikbaar op 06-13490293 en via info@carolavanbenthum.nl.

Carola van Benthum | Winkel: Carola &Co | steenstraat 62 | Boxmeer

17 maart 2020

Coronavirus: webshopactie en shoppen op afspraak

Beste klanten, ieders leven is de afgelopen tijd flink op zijn kop gezet door het coronavirus. Dan begrijp ik heel goed dat je even niet aan shoppen denkt en je sociale contacten beperkt. Wel zin in een nieuwe outfit, dan ben je natuurlijk welkom bij Carola & Co. Zowel in de winkel als online!
Natuurlijk hebben we maatregelen genomen, zodat je bij ons met een gerust hart kunt shoppen. Hier schudden we geen handen meer. En we zorgen ervoor dat er niemand in de winkel werkt die klachten heeft, zoals verkoudheid, hoesten of koorts, of in contact is geweest met iemand die Corona (of klachten) heeft.
Omdat ik zoveel nieuws vanuit de winkel heb en een leuke actie met je wil delen, praat ik je even digitaal bij.

ACTIES WEBSHOP

We beginnen deze nieuwsbrief met een aantal leuke acties, die geldig zijn tot 6 april (en zolang de voorraad strekt).

- 15% korting op de basiscollectie

- 50% sale op de laatste items

- Gratis verzenden

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Carola & Co is gewoon geopend, maar we hanteren aangepaste openingstijden.

* dinsdag-vrijdag 13:00 uur- 17:00 uur
* zaterdag 11:00 uur - 17:00 uur
* vrijdag geen koopavond

Natuurlijk hebben we in de winkel maatregelen genomen, zodat je bij ons met een gerust hart kunt shoppen. Hier schudden we geen handen meer. En we zorgen ervoor dat er niemand in de winkel werkt die klachten heeft, zoals verkoudheid, hoesten of koorts, of in contact is geweest met iemand die Corona (of klachten) heeft.

PRIVATE SHOPPING

Wil je liever privé shoppen dan bied ik ook private shopping aan. Dit is op afspraak mogelijk van 10:00 uur -13:00 uur of van 18:00 uur -21:00 uur. Bel, mail of app naar 06-13 49 02 93 om een sessie in te plannen.

NIEUWE COLLECTIE

We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereiding op de nieuwe collectie. Vanaf volgende week ontdek je al die mooie items in onze webshop en in de winkel. Het is een prachtige collectie geworden die positiviteit uitstraalt. Iets waar we in deze onzekere periode allemaal behoefte aan hebben volgens mij. Hopelijk kunnen we allemaal snel – in goede gezondheid – van een heerlijk voorjaar gaan genieten. Waarbij jij met een nieuw setje van Carola van Benthum natuurlijk helemaal de show steelt.