0

Over Carola van Benthum

Carola van Benthum maakt al vanaf 2000 kunst voor je kledingkast. De kledingontwerpster uit Boxmeer denkt in verhalen, thema’s, kleuren, vormen en materialen. Elk kledingstuk heeft voor haar een gevoel. Vrouwen die kiezen voor de kleding van Van Benthum zeggen vaak ‘het lijkt wel of dit voor mij is gemaakt’. Nou dat klopt, dat is het ook!

Combineren

Het eigenzinnige merk valt op door de functionaliteit en veel combinatiemogelijkheden. Of het nu om een item uit de basis-, trend- of designlijn gaat; ze zijn eindeloos te mixen en matchen. Casual, zakelijk of feestelijk? mét dit merk is het allemaal mogelijk. Wissel één item om – bijvoorbeeld een jasje voor één van de vesten of een rok voor een broek – en je hebt meteen een heel andere look. Alle kledingstukken zijn ontworpen om een vrouwenlichaam zo mooi mogelijk te accentueren.

Carola van Benthum kent een basislijn met kwalitatief goede basics, die iedere vrouw in haar kledingkast moet hebben. Deze items zijn gemaakt van fijne kwaliteit katoen jersey. Verder werkt ze voor haar trendcollectie met lekker zittende en mooi vallende stoffen zoals lyocel en modal. Dit combineert ze met mooie breisels, waardoor het geheel een exclusieve, stoere of chique look krijgt.

Eyecatchers

Het merk onderscheidt zich met de design-lijn, die ieder seizoen weer ware eyecatchers bevat. In deze exclusievere lijn kan Carola van Benthum al haar creativiteit kwijt. Ze combineert hierin haar passie voor schilderen. De schilderijen die ze maakt, zet ze vervolgens om in unieke dessins met kleurencombinaties die je nergens anders ziet. Laat je het hele jaar door verrassen door deze ontwerpster, want het aanbod wordt meerdere keren per jaar aangevuld met de mooiste items.

De kleding van Carola van Benthum is verkrijgbaar in haar boetiek Carola & Co in Boxmeer en natuurlijk in haar webshop. De kledingontwerpster heeft in Boxmeer ook haar atelier. Ze is hier dan ook vaak zelf te vinden. Door zelf nog veel met klanten in contact te komen, weet ze haar patronen steeds weer aan te scherpen, zodat iedere vrouw zich prettig voelt in een kledingstuk uit haar collectie.