0

Carola & Co

Carola & Co Fashion & Art – een initiatief van de Boxmeerse ontwerpster Carola van Benthum – op de voormalige kledingwinkel Carola van Benthum aan de Steenstraat 62 in Boxmeer.

Naast de collecties van Carola van Benthum ontdek je bij Carola & Co nog 11 verschillende merken: Rob! Styling and More heeft lifestyle artikelen, zoals servies. Sandmate maakt tassen van gerecyclede materialen. We hebben de kaarten van Studio Rainbow Prints, die tevens workshops gaat organiseren. Ook Heb – waarvan we tassen hebben – gaat dit doen. Verder hebben we tassen en bloemen van Ludwien Bulkens en de heuptasjes van Liefslien mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Je ontdekt, de gold filled sieraden met leer van Lis la Pelle en de zilveren sieraden van Jet Peters goudsmid. Van Mella hebben porseleinen sieraden en servies. DOOR enzo staat voor kaarten en fotografie. En Atelier Menheere heeft allerlei producten die voorzien zijn van de mooiste grafische opdrukken en handlettering.

Alle producten worden in de winkel op verrassende wijze gepresenteerd. “Een bezoek aan Carola & Co is écht een beleving. Het aanbod wisselt regelmatig, dus wacht niet te lang met je bezoekje”, adviseert Van Benthum.

Neem eens een kijkje op de website van Carola & Co voor het geweldige aanbod en de verhalen bij de medeontwerpers.

Deze stap is volgens Carola van Benthum juist goed nieuws voor de fans van haar eigenzinnige merk. “Ik kan mijn creativiteit hier nog meer in kwijt. Naast de basiscollectie zullen we meer exclusievere items gaan verkopen. En mijn kunst gaat ook een prominentere rol spelen. Zo is het idee ook ontstaan; de modebranche is op dit moment zo hectisch – in de kunst heb ik mijn rust gevonden. Ik zocht alleen nog een goede plek waar die twee samen konden komen. Dat is Carola & Co geworden.”

Ga hier naar de website www.carolaenco.nl