0

Carola & Co

Carola & Co Fashion & Artwww.carolaenco.nl (klik hier naar de website CAROLA & CO)

een initiatief van de Boxmeerse ontwerpster Carola van Benthum – op de voormalige kledingwinkel Carola van Benthum aan de Steenstraat 62 in Boxmeer.

Naast de collecties van Carola van Benthum ontdek je bij Carola & Co nog meer verschillende producten van unieke designers. Denk dan bv aan lifestyle producten van recycle materialen, originele sieraden, tassen en kaarten.

Alle producten worden in de winkel op verrassende wijze gepresenteerd. “Een bezoek aan Carola & Co is écht een beleving. Het aanbod wisselt regelmatig, dus wacht niet te lang met je bezoekje”, adviseert Van Benthum.

Neem eens een kijkje op de website van Carola & Co voor het geweldige aanbod en de verhalen bij de medeontwerpers.

Deze stap is volgens Carola van Benthum juist goed nieuws voor de fans van haar eigenzinnige merk. “Ik kan mijn creativiteit hier nog meer in kwijt. Naast de basiscollectie zullen we meer exclusievere items gaan verkopen. En mijn kunst gaat ook een prominentere rol spelen. Zo is het idee ook ontstaan; de modebranche is op dit moment zo hectisch – in de kunst heb ik mijn rust gevonden. Ik zocht alleen nog een goede plek waar die twee samen konden komen. Dat is Carola & Co geworden.”

Ga hier naar de website www.carolaenco.nl