0

Nieuws

05 februari 2021

Continuous

De Continuous-collectie kun je blijven combineren. Niet alleen met de items uit de huidige collectie, maar ook met eerdere kledingstukken uit mijn lijn én niet te vergeten met wat er nog aan komt. Het is een tijdloze collectie, die het hele jaar draagbaar is. Continuous past bij deze tijd, waarin we gedwongen een pas op de plaats zetten en meer dan ook stil staan bij de wereld om ons heen.

Idee achter de nieuwe collectie

Het zijn rare tijden. Of je nu wilt of niet: niemand ontkomt hieraan. De maatregelen hebben impact op ieders leven. Alsof er aan de noodrem is getrokken. Maar het is ook een tijd die inzichten met zich meebrengt. Misschien is dit voor jou wel de bevestiging om bepaalde ideeën – die je al langer hebt - door te zetten. Ik heb het in ieder geval zo ervaren.

Veel, meer en sneller – zijn woorden die de afgelopen jaren de modewereld omschreven. Grote collecties, meer aantallen, die het liefst zo snel mogelijk in de winkel lagen. Dit zorgt voor veel verspilling, je levert in op kwaliteit en laten we de korte (en stressvolle) verkoopperiodes ook niet vergeten. Als je daar dan een coronavirus overheen krijgt, dan loopt alles in het honderd.

De collecties van het betreffende seizoen worden niet verkocht, maar ze moeten hoe dan ook de deur uit, omdat er al een volgende collectie de rekken in moet. Om plek te maken, verkopen winkeliers daarom ver onder de verkoopprijs en dan hebben we het nog niet eens over de kleding die gewoon vernietigd wordt zonder dat iemand het ooit heeft gekregen. Dat is toch bizar? Het is toch geen brood dat bederft.

Dit zette mij aan het denken. Waarom moet ieder seizoen alles weer uit de winkel? Extreme seizoenen kennen we al lang niet meer. Daardoor is het perfect mogelijk om je meest favoriete items het hele jaar door te dragen. En als je kijkt naar de mode, dan zijn de veranderingen ook minimaal. Ieder merk heeft zijn eigen uitstraling, waardoor je dat ene jurkje van vorig jaar ook gewoon dit jaar kunt dragen. Je kunt het daarnaast leuk combineren tot een nieuwe look met een ander jasje of een nieuwe sjaal. En wat denk je van die heerlijke broek ‘van de winter’ met een leuk shirt kan die ook perfect in het voorjaar.

Ik heb mijn kleding altijd ontworpen met het idee dat je er veel langer plezier van hebt dan dat ‘ene seizoen’. Items van Carola van Benthum zijn altijd te combineren, comfortabel, draagbaar én van een goede kwaliteit, zodat je er lang plezier van hebt. En daar ga ik vanaf nu nog een stapje verder in. Ik ontwerp verder door op de lopende collecties, met vaker in het seizoen nieuwe items. Denk daarbij aan kleuren die terugkomen in een nieuwe collectie met daarnaast weer nieuwe dessins of kleuraccenten. Zo creëer je steeds weer leuke, vernieuwende combinaties!

Heb je hulp nodig bij het shoppen? Bel, app, mail me gerust! Dan kijk ik samen met je mee en geef ik je persoonlijk advies zoals je van mij gewend bent. Samen staan we sterk!
*Shop online www.carolavanbenthum.nl
*Pas-tas: bestel meerdere items, pas deze thuis en stuur terug of laat ophalen waarvoor je niet hebt gekozen.
*Je kunt achteraf betalen.
*Je kunt je bestelling op afspraak ophalen of laten opsturen.
*Woon je in de buurt van Boxmeer dan kan ik je bestelling zelf komen bezorgen en je evt. nog advies geven aan de deur.

* Ik ben bereikbaar op 06-13490293 en via info@carolavanbenthum.nl.

Carola van Benthum | Winkel: Carola &Co | steenstraat 62 | Boxmeer

17 maart 2020

Coronavirus: webshopactie en shoppen op afspraak

Beste klanten, ieders leven is de afgelopen tijd flink op zijn kop gezet door het coronavirus. Dan begrijp ik heel goed dat je even niet aan shoppen denkt en je sociale contacten beperkt. Wel zin in een nieuwe outfit, dan ben je natuurlijk welkom bij Carola & Co. Zowel in de winkel als online!
Natuurlijk hebben we maatregelen genomen, zodat je bij ons met een gerust hart kunt shoppen. Hier schudden we geen handen meer. En we zorgen ervoor dat er niemand in de winkel werkt die klachten heeft, zoals verkoudheid, hoesten of koorts, of in contact is geweest met iemand die Corona (of klachten) heeft.
Omdat ik zoveel nieuws vanuit de winkel heb en een leuke actie met je wil delen, praat ik je even digitaal bij.

ACTIES WEBSHOP

We beginnen deze nieuwsbrief met een aantal leuke acties, die geldig zijn tot 6 april (en zolang de voorraad strekt).

- 15% korting op de basiscollectie

- 50% sale op de laatste items

- Gratis verzenden

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Carola & Co is gewoon geopend, maar we hanteren aangepaste openingstijden.

* dinsdag-vrijdag 13:00 uur- 17:00 uur
* zaterdag 11:00 uur - 17:00 uur
* vrijdag geen koopavond

Natuurlijk hebben we in de winkel maatregelen genomen, zodat je bij ons met een gerust hart kunt shoppen. Hier schudden we geen handen meer. En we zorgen ervoor dat er niemand in de winkel werkt die klachten heeft, zoals verkoudheid, hoesten of koorts, of in contact is geweest met iemand die Corona (of klachten) heeft.

PRIVATE SHOPPING

Wil je liever privé shoppen dan bied ik ook private shopping aan. Dit is op afspraak mogelijk van 10:00 uur -13:00 uur of van 18:00 uur -21:00 uur. Bel, mail of app naar 06-13 49 02 93 om een sessie in te plannen.

NIEUWE COLLECTIE

We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereiding op de nieuwe collectie. Vanaf volgende week ontdek je al die mooie items in onze webshop en in de winkel. Het is een prachtige collectie geworden die positiviteit uitstraalt. Iets waar we in deze onzekere periode allemaal behoefte aan hebben volgens mij. Hopelijk kunnen we allemaal snel – in goede gezondheid – van een heerlijk voorjaar gaan genieten. Waarbij jij met een nieuw setje van Carola van Benthum natuurlijk helemaal de show steelt.

06 december 2019

Kerstmodeshow 2019

Kerstmodeshow vrijdagavond 20 december 19.30u-22.00u

In gezellige kerstsfeer presenteren we de leukste combinaties en sets tijdens een modeshow boven in de winkel. Met nieuwe items speciaal voor de feestdagen en heerlijke comfortabele sets voor de wintermaanden.

04 oktober 2019

Nieuw! Eco-tree collection najaar 2019

Nieuw! Eco-tree collection najaar 2019

De Eco-tree collection is geïnspireerd op 2 schilderijen van een bomenlandschap van Kunstenares Emelie Jegerings.

Ik heb in collagevorm hiervan 2 stoffen dessins ontworpen. Het zijn dessins met prachtige herfsttinten. De prints zijn gedrukt op eco-materialen. Heerlijke stoffen en eerlijk en duurzaam voor onze natuur. Deze kleurrijke modellen kunnen worden gecombineerd met ontwerpen in rustige effen stoffen. De collectie is vrouwelijk draagbaar en duurzaam.
De collectie is weer prachtig in beeld gebracht door Dennis Vloedmans.

04 september 2019

Nieuw ECO-merken bij Carola&Co

Carola&Co gaat extra aandacht besteden aan duurzaam en ecologisch. Daarom introduceren we 3 eco merken in onze winkel. Miss-Green, Lanius jassen van Langerchen.
Daarnaast komt Carola van Benthum zelf ook met een prachtig Eco -Thema, deze zal vanaf half september in de winkel komen

Lanius: LIEFDE MODE / DENK ORGANISCH / VERANTWOORDELIJK zijn de normen van LANIUS. Ze ondersteunen het begrip van het bedrijf, dat gebaseerd is op het begrijpen van duurzame ontwikkeling als een continu proces. Op basis van deze pijlers is de visie van oprichter Claudia Lanius: ecologische materialen combineren met eerlijke werkomstandigheden, vrouwelijke silhouetten en een perfecte pasvorm - LANIUS sinds 1999. Er is één ding gebleven tot op heden: het goede gevoel - op de huid en voor het geweten.

Miss Green: Bij Miss Green ontwerpen we duurzame kleding die we zelf graag dragen: elegante jurkjes, hippe broeken, mooie tops en warme knitwear. Stuk voor stuk comfortabel, zacht, persoonlijk en van hoge eco kwaliteit. We werken zoals we willen leven, met liefde en respect voor de wereld en de mensen om ons heen. Klinkt goed? You’ll love Miss Green.
Miss Green is opgericht in 2008 door Maaike Groen. Duurzaam en fair ondernemen was voor haar vanzelfsprekend, maar in die tijd nog redelijk uniek. Inmiddels heeft ze Miss Green uit laten groeien tot een volwaardig fashionlabel met een uitgebreide eerlijke collectie. Bovendien is ze één van de Nederlandse koplopers als het gaat om duurzaamheid en eerlijk produceren.

Langerchen:EERLIJK - BEWUST - DUURZAAM Deze drie waarden hebben ons sinds 2013 gemotiveerd als Fair Fashion Label. Onze missie is om Eco Outdoorwear te creëren dat opvalt door zijn tijdloze uitstraling, duurzame materialen en maximale functionaliteit. Bovendien zijn we toegewijd aan het garanderen van eerlijke productieomstandigheden, het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het creëren van hoogwaardige producten sinds dag 1.