0

Nieuws

01 oktober 2017

Carola van Benthum in de Vita!

Een interview met Carola in het nieuwe herfst nummer van de Vita genaamd 'Kunst in je kledingkast'. Heeft u het al gelezen? In deze 16e editie van de Vita verteld Carola over haar nieuwe herfst/wintercollectie van 2017-2018 genaamd Artistry. Ook verteld ze hier over haar samenwerkingen met andere ondernemers en haar dromen voor de toekomst.

Nieuwsgierig? Of heeft u het artikel gemist en wilt u het graag nog een keertje lezen? Klik dan op de volgende link: https://www.vita-magazine.nl/algemene-informatie/eerdere-edities/?mag=e03j17

15 september 2017

Modeshow 29 september en 4 oktober

Warme vesten, mooie nieuwe kleuren en verrassende combinaties.
Laat je inspireren door onze nieuwe collectie tijdens de modeshow in onze winkel.
Wij nodigen je daarom uit voor dit gezellige avondje uit.
Laat je onder het genot van een hapje en een drankje verwennen.
Kijken, voelen, passen en shoppen kan allemaal deze avond.

Datum|Tijd
Vrijdag 29 september 19.30u-22.00u
Woensdag 4 oktober 19.30u-22.00u
reserveren: info@carolavanbenthum.nl | 0485-576494

Nieuwe collectie sieraden van Pimps&Pearls!

Bent u op zoek naar een leuk cadeau of naar een mooi accessoire voor bij uw outfit? Kom dan naar Carola van Benthum voor de nieuwe collectie van Pimps&Pearls.

Pimps&Pearls is een Nederlands sieraden en tassenmerk. Zij werken met duurzame, mooie en natuurlijke materialen. De sieraden zijn verassend veelzijdig en dus eindeloos te combineren. Als basis voor de collecties gebruiken zij topkwaliteitsleder. Het is soepel en sterk en komt meer tot leven naarmate je het draagt. In combinatie met andere zuivere materialen zoals edelsteen, schelp en zijde krijg je een heel speels effect. Ze noemen het een soort stoere elegantie.

Nieuwsgierig? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel.

Carola van Benthum, Steenstraat 62 Boxmeer.