0

Nieuws

31 oktober 2017

Terugblik op de modeshow Le Blanc & Carola van Benthum

Jaa daar zijn ze dan... de foto's van de spetterende modeshow bij Le Blanc! Op Woensdag 11 Oktober prestendeerden edelsmid Eefke Peters en modeontwerpster Carola van Benthum hun eigentijdse ontwerpen tijdens een speciale modeshow. Het was een erg gezellige avond waarbij de gasten konden genieten van mooie sieraden en hippe mode onder genot van een hapje en drankje. Kortom het was een geslaagde avond vol met uniek handwerk en bijzondere designs.

Heeft u deze modeshow gemist of wil u nog even nagenieten klik dan op de foto's hiernaast. Voor meer modeshows houd dan onze website en facebookpagina in de gaten voor de volgende data.

21 oktober 2017

De Palazzo trousers nu ook in de winkel bij Carola van Benthum!

Elegant, vrouwelijk, chique en comfortabel, ken jij de Palazzo al? De hooggetailleerde, wijde broek hangt nu ook in onze winkel!

Even terug in de geschiedenis waar vrouwen verplicht waren om een rok of jurk te dragen.Toch besloten filmsterren als Marlene Dietrich en Greta Garbo om tegen de stroom in te gaan door deze lange, wijde broeken te dragen de Palazzo pants! In 1966 zorgde Yves Saint Laurent ervoor dat de wijde broeken, ook wel palazzo pants genoemd, eindelijk zijn verdiende aandacht kreeg. Met zijn haute couture-collectie showde de designer smokings met wijde broeken voor vrouwen, waar hij in eerste instantie veel kritiek op kreeg. Enkele weken later besloot Yves Saint Laurent met zijn prêt-à-porter-collectie draagbare vergelijkbare items te showen, deze show zorgde in tegenstelling tot de haute couture-show, voor positieve ophef. De Palazzo pants werd een grote hit. Bedankt Yves Saint Laurent!

De Palazzo pants is misschien wel één van de makkelijkste items om te combineren, je bent helemaal vrij in het samenstellen van jouw perfecte outfit. De wijde broek kan gedragen worden met een aansluitende top, een dik gebreide trui, een getailleerde blazer, een oversized t-shirt of een luchtige blouse in de broek, over de broek of zelfs half in en half uit de broek. Je kunt hem dragen met een paar high heels zodat je nog wat lengte er aan toevoegt, maar ook een paar sneakers staan er goed onder.

Shop de Palazzo trousers nu ook online! http://www.carolavanbenthum.nl/shop/palazzo-trousers/

14 oktober 2017

Modeshow Le Blanc & Carola van Benthum

Op 11 Oktober presenteerden edelsmid Eefke Peters en modeontwerpster Carola van Benthum hun eigentijdse ontwerpen tijdens een speciale modeshow. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de gasten genieten van al het moois wat voorbij kwam lopen. De modellen droegen de nieuwste kleding collectie van Carola van Benthum met verschillende sieraden van Le Blanc. De modeshow vond plaats in de winkel van Le Blanc, het was een zeer geslaagde avond met uniek handwerk en bijzondere designs!

Heeft u deze modeshow gemist of wil u graag een keer een van onze modeshows bijwonen houd dan onze website en facebookpagina in de gaten.

07 oktober 2017

Terugblik op de modeshows van 29 september en 4 oktober

Een terugblik op een geslaagde modeshow met mooie combinaties in de winkel van Carola van Benthum in Boxmeer.

Onder het genot van een hapje en een drankje konden de gasten kijken en voelen. Na de modeshow konden de gasten de nieuwe collectie passen en shoppen.

Heeft u deze modeshow helaas gemist of wilt u de combinaties van de modeshow nog een keer bekijken? Bekijk dan hier de foto's die gemaakt zijn tijdens de modeshow.

01 oktober 2017

Carola van Benthum in de Vita!

Een interview met Carola in het nieuwe herfst nummer van de Vita genaamd 'Kunst in je kledingkast'. Heeft u het al gelezen? In deze 16e editie van de Vita verteld Carola over haar nieuwe herfst/wintercollectie van 2017-2018 genaamd Artistry. Ook verteld ze hier over haar samenwerkingen met andere ondernemers en haar dromen voor de toekomst.

Nieuwsgierig? Of heeft u het artikel gemist en wilt u het graag nog een keertje lezen? Klik dan op de volgende link: https://www.vita-magazine.nl/algemene-informatie/eerdere-edities/?mag=e03j17