0

Nieuws

15 oktober 2018

Modeshow Carola van Benthum

Woensdag 10 en maandag 15 oktober hebben we weer succesvolle modeshows gehad van mijn collectie Carola van Benthum!

Alles aan de kant, statafels neerzetten en we hebben een catwalk bij Carola en Co.
Wat waren het weer gezellige avonden met gezellig publiek en prachtige modellen.
Zij presenteerde de prachtige najaarscollectie met alle combinatiemogelijkheden.
Lekker casual of door een kleine aanpassing voor een avondje uit.
Opvallen dit seizoen zijn de nieuwe prints in mijn collectie, een uitgangspunt van een inkttekening
van mij. De flying birds.
Wilt u zelf in het nieuw worden gestoken met deze prachtige outfits, ons team staat altijd voor u klaar om u goed en eerlijk te advisteren.

Zie hiernaast een impressie van de modeshow, foto`s gemaakt door Richard RvHfoto van Herwaarden
als je op een foto klikt kun je de hele galerie doorkijken.

Groetjes Carola van Benthum

07 september 2018

Super geslaagde opening van Carola & Co

Afgelopen vrijdag hebben we de opening gehad van onze vernieuwde winkel Carola & Co.
Wat was het een geweldig succes! Het heeft onze verwachtingen overtroffen.
Het is zo mooi geworden en zo ontzettend druk. Iedereen bedankt voor alle felicitaties en leuke reacties.

We hebben nog tot donderdag diep in de nachtt(morgen) doorgewerkt om alles af te krijgen.
Blijft toch altijd tot het laatste moment spannend. Daarbij begint de stress en vermoeidheid ook zijn parten te spelen.
Tot we s`nachts om 4.00u het plastic van de ramen haalden naar buiten zijn gaan kijken naar het resultaat.
Ik kreeg gewoon kippevel, zo mooi ja helemaal goed zo! Al het harde werk van de afgelopen 5 weken is beloond!
Het is ook zo bijzonder, we hebben de hele inrichting ook allemaal zelf bedacht en laten maken.
Rob van Stylingandmore heeft mee het interieur ontworpen. Mijn peetoom is super handig en heeft te meubels gemaakt, een vriend van
ons is lasser en heeft de kledingrekken gemaakt. Verschillende andere familielleden en vrienden hebben ook hun steentje bijgedragen.
Zelf hebben we veel geschilderd en samen met mijn man heb ik de vloer behandeld zodat
ook deze een speciale look heeft. Het geeft ook zo`n voldaan gevoel dat we het allemaal samen hebben gedaan.
Wat ook bijzonder is dat de intichting mobiel is en we dus regelmatig de winkel weer anders kunnen inrichten.
En natuurlijk hebben we een prachig aanbod van allemaal super leuke en bijzondere producten van 11 verschillende Co`s.
Daarnaast zorg ik met mijn collectie Carola van Benthum dat we regelmatig nieuwe items in de winkel hebben zodat het
aanbod ook daarvan telkens vernieuwend is.

Vrijdag morgen zijn we om 10.00u geopend. De hele dag hebben we al heel veel aanloop gehad en
allemaal leuke enthousiaste reacties.
Om 19.00u heeft burgemeester Karel van Soest de winkel officieel geopend door een leuk praatje en onthulling van ons uithangbord
met Carola & Co.
En wat was de opkomst geweldig! zo druk. Echt bijzonder dat je dan zoveel mensen om je heen hebt die allemaal
feliciteren en veel succes wensen. Echt een warm bad.
Dit besef je pas de volgende dag als je wakker wordt....wat is er eigenlijk allemaal gebeurd, een soort roes maar wel een hele gave!

Groetjes Carola

07 september 2018

Feestelijke opening Carola & Co

Feestelijke opening Carola & Co, Fashion & Art.Trots nodig ik u uit voor de feestelijke opening van Carola & Co.Op vrijdag 7 september open we de winkel om 10.00u. Om 19.00 uur bent u van harte welkom voor het officiële gedeelte, waarna we met zijn alleen toasten op mijn nieuwe concept.

De afgelopen maand heeft mijn winkel namelijk een complete metamorfose ondergaan. Vanaf nu hebben we naast kleding ook allerlei accessoires, lifestyleproducten en kunst. Een bezoek belooft een ware belevenis te worden.

Bij Carola & Co ontdek je in twaalf verschillende merken. Van Benthum somt op: “Rob! Styling and More heeft lifestyle artikelen, zoals servies. Sandmate maakt tassen van gerecyclede materialen. We hebben de kaarten van Studio Rainbow Prints, die tevens workshops gaat organiseren. Ook Heb – waarvan we tassen hebben – gaat dit doen. Verder hebben we tassen en bloemen van Ludwien Bulkens en de heuptasjes van Liefslien mogen natuurlijk ook niet ontbreken.”

“Je ontdekt Jati glaswerk en de zilveren sieraden van Jet Peters goudsmid. Van Mella hebben porseleinen sieraden en servies. Door staat voor kaarten en fotografie. En Atelier Menheere heeft allerlei producten die voorzien zijn van de mooiste grafische opdrukken en handlettering. En natuurlijk mogen ook mijn eigen producten niet ontbreken”, lacht ze.

Deze stap is volgens Carola van Benthum juist goed nieuws voor de fans van haar eigenzinnige merk. “Ik kan mijn creativiteit hier nog meer in kwijt. Naast de basiscollectie zullen we meer exclusievere items gaan verkopen. En mijn kunst gaat ook een prominentere rol spelen. Zo is het idee ook ontstaan; de modebranche is op dit moment zo hectisch – in de kunst heb ik mijn rust gevonden. Ik zocht alleen nog een goede plek waar die twee samen konden komen. Dat is Carola & Co geworden.”

Alle producten worden in de winkel op verrassende wijze gepresenteerd. “Een bezoek aan Carola & Co is écht een beleving. Het aanbod wisselt regelmatig, dus wacht niet te lang met je bezoekje”, adviseert Van Benthum.

08 juni 2018

Verbouwings opruiming

Na ongeveer 18 jaar gaan we de winkel een metamorfose geven. Begin augustus gaan we verbouwen voor ons nieuwe concept Carola & Co. Daarom gaan we ons magazijn grondig opruimen!

Team Carola & Co
We hebben voor Carola & Co inmiddels een team van super leuke deelnemers bij elkaar. Er wordt al flink gebrainstormd over alle leuke ideeën die we samen krijgen, het wordt echt een hele bijzondere samenwerking! We gaan u verassen met eigentijdse en originele producten als aanvulling op de collectie van Carola van Benthum.

Super sale
Van dinsdag 12 juni t/m zaterdag 23 juni geven we super kortingen op prachtige items van vorige seizoenen. De prijzen variëren van €10, tot €25,- dus ben er snel bij om te profiteren van deze geweldige aanbiedingen.

Locatie: Steenstraat 57, Boxmeer. Voormalig pand Phonehouse, naast Twinkeling. Contant betalen of pinnen in onze winkel Carola van Benthum (Steenstraat 62).

Openingstijden: 10.00-17.00 uur, vrijdagavond tot 20.00uur

30% Zomersale 2018
Vanaf zondag 10 juni zijn we open van 12.00u-17.00uur en gaan we starten met de Zomersale 2018. 30% Korting op alle voorjaars en zomeritems 2018 (met uitzondering van de basiscollectie). Deze sale vindt plaats op onze eigen locatie aan de Steenstraat 62.

Graag tot ziens!
Carola, Marion en Emmy

11 mei 2018

Terugblik op de modeshow van Food & Fashion 5 mei 2018

Daar zijn ze dan, de foto's van de modeshow! Op zaterdag 5 mei werd er tijdens het Food en Fashion Evenement een modeshow gehouden. In deze modeshow heeft Carola van Benthum haar nieuwe veelzijdige ontwerpen laten zien in mooie combinaties.

De modeshow vond plaats op het wilhelminaplein vlak voor onze winkel! Naast de Rode loper, op het terras van riche konden de gasten onder het genot van een hapje en een drankje waaronder barbeque genieten van een gezellige avond met veel inspirerende looks voor in de zomer.

in de modeshow waren buiten haar nieuwste ontwerpen ook de dessins van haar inkttekeningen, schilderij jurkjes en onze basiscollectie te zien.

Na de show konden de gasten uitgebreid informatie vragen, passen en shoppen. Kortom het was een geslaagde avond vol met unieke designs.

Heeft u deze modeshow gemist of wil u nog even nagenieten klik dan op de foto's hiernaast. Voor meer modeshows houd dan onze website en facebookpagina in de gaten voor de volgende data.