0

Nieuws

17 maart 2020

Coronavirus: webshopactie en shoppen op afspraak

Beste klanten, ieders leven is de afgelopen tijd flink op zijn kop gezet door het coronavirus. Dan begrijp ik heel goed dat je even niet aan shoppen denkt en je sociale contacten beperkt. Wel zin in een nieuwe outfit, dan ben je natuurlijk welkom bij Carola & Co. Zowel in de winkel als online!
Natuurlijk hebben we maatregelen genomen, zodat je bij ons met een gerust hart kunt shoppen. Hier schudden we geen handen meer. En we zorgen ervoor dat er niemand in de winkel werkt die klachten heeft, zoals verkoudheid, hoesten of koorts, of in contact is geweest met iemand die Corona (of klachten) heeft.
Omdat ik zoveel nieuws vanuit de winkel heb en een leuke actie met je wil delen, praat ik je even digitaal bij.

ACTIES WEBSHOP

We beginnen deze nieuwsbrief met een aantal leuke acties, die geldig zijn tot 6 april (en zolang de voorraad strekt).

- 15% korting op de basiscollectie

- 50% sale op de laatste items

- Gratis verzenden

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Carola & Co is gewoon geopend, maar we hanteren aangepaste openingstijden.

* dinsdag-vrijdag 13:00 uur- 17:00 uur
* zaterdag 11:00 uur - 17:00 uur
* vrijdag geen koopavond

Natuurlijk hebben we in de winkel maatregelen genomen, zodat je bij ons met een gerust hart kunt shoppen. Hier schudden we geen handen meer. En we zorgen ervoor dat er niemand in de winkel werkt die klachten heeft, zoals verkoudheid, hoesten of koorts, of in contact is geweest met iemand die Corona (of klachten) heeft.

PRIVATE SHOPPING

Wil je liever privé shoppen dan bied ik ook private shopping aan. Dit is op afspraak mogelijk van 10:00 uur -13:00 uur of van 18:00 uur -21:00 uur. Bel, mail of app naar 06-13 49 02 93 om een sessie in te plannen.

NIEUWE COLLECTIE

We zijn op dit moment druk bezig met de voorbereiding op de nieuwe collectie. Vanaf volgende week ontdek je al die mooie items in onze webshop en in de winkel. Het is een prachtige collectie geworden die positiviteit uitstraalt. Iets waar we in deze onzekere periode allemaal behoefte aan hebben volgens mij. Hopelijk kunnen we allemaal snel – in goede gezondheid – van een heerlijk voorjaar gaan genieten. Waarbij jij met een nieuw setje van Carola van Benthum natuurlijk helemaal de show steelt.

06 december 2019

Kerstmodeshow 2019

Kerstmodeshow vrijdagavond 20 december 19.30u-22.00u

In gezellige kerstsfeer presenteren we de leukste combinaties en sets tijdens een modeshow boven in de winkel. Met nieuwe items speciaal voor de feestdagen en heerlijke comfortabele sets voor de wintermaanden.

04 oktober 2019

Nieuw! Eco-tree collection najaar 2019

Nieuw! Eco-tree collection najaar 2019

De Eco-tree collection is geïnspireerd op 2 schilderijen van een bomenlandschap van Kunstenares Emelie Jegerings.

Ik heb in collagevorm hiervan 2 stoffen dessins ontworpen. Het zijn dessins met prachtige herfsttinten. De prints zijn gedrukt op eco-materialen. Heerlijke stoffen en eerlijk en duurzaam voor onze natuur. Deze kleurrijke modellen kunnen worden gecombineerd met ontwerpen in rustige effen stoffen. De collectie is vrouwelijk draagbaar en duurzaam.
De collectie is weer prachtig in beeld gebracht door Dennis Vloedmans.

04 september 2019

Nieuw ECO-merken bij Carola&Co

Carola&Co gaat extra aandacht besteden aan duurzaam en ecologisch. Daarom introduceren we 3 eco merken in onze winkel. Miss-Green, Lanius jassen van Langerchen.
Daarnaast komt Carola van Benthum zelf ook met een prachtig Eco -Thema, deze zal vanaf half september in de winkel komen

Lanius: LIEFDE MODE / DENK ORGANISCH / VERANTWOORDELIJK zijn de normen van LANIUS. Ze ondersteunen het begrip van het bedrijf, dat gebaseerd is op het begrijpen van duurzame ontwikkeling als een continu proces. Op basis van deze pijlers is de visie van oprichter Claudia Lanius: ecologische materialen combineren met eerlijke werkomstandigheden, vrouwelijke silhouetten en een perfecte pasvorm - LANIUS sinds 1999. Er is één ding gebleven tot op heden: het goede gevoel - op de huid en voor het geweten.

Miss Green: Bij Miss Green ontwerpen we duurzame kleding die we zelf graag dragen: elegante jurkjes, hippe broeken, mooie tops en warme knitwear. Stuk voor stuk comfortabel, zacht, persoonlijk en van hoge eco kwaliteit. We werken zoals we willen leven, met liefde en respect voor de wereld en de mensen om ons heen. Klinkt goed? You’ll love Miss Green.
Miss Green is opgericht in 2008 door Maaike Groen. Duurzaam en fair ondernemen was voor haar vanzelfsprekend, maar in die tijd nog redelijk uniek. Inmiddels heeft ze Miss Green uit laten groeien tot een volwaardig fashionlabel met een uitgebreide eerlijke collectie. Bovendien is ze één van de Nederlandse koplopers als het gaat om duurzaamheid en eerlijk produceren.

Langerchen:EERLIJK - BEWUST - DUURZAAM Deze drie waarden hebben ons sinds 2013 gemotiveerd als Fair Fashion Label. Onze missie is om Eco Outdoorwear te creëren dat opvalt door zijn tijdloze uitstraling, duurzame materialen en maximale functionaliteit. Bovendien zijn we toegewijd aan het garanderen van eerlijke productieomstandigheden, het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het creëren van hoogwaardige producten sinds dag 1.

15 oktober 2018

Modeshow Carola van Benthum

Woensdag 10 en maandag 15 oktober hebben we weer succesvolle modeshows gehad van mijn collectie Carola van Benthum!

Alles aan de kant, statafels neerzetten en we hebben een catwalk bij Carola en Co.
Wat waren het weer gezellige avonden met gezellig publiek en prachtige modellen.
Zij presenteerde de prachtige najaarscollectie met alle combinatiemogelijkheden.
Lekker casual of door een kleine aanpassing voor een avondje uit.
Opvallen dit seizoen zijn de nieuwe prints in mijn collectie, een uitgangspunt van een inkttekening
van mij. De flying birds.
Wilt u zelf in het nieuw worden gestoken met deze prachtige outfits, ons team staat altijd voor u klaar om u goed en eerlijk te advisteren.

Zie hiernaast een impressie van de modeshow, foto`s gemaakt door Richard RvHfoto van Herwaarden
als je op een foto klikt kun je de hele galerie doorkijken.

Groetjes Carola van Benthum